سالم بودن يا ناسالم بودن چيزي (از نظر بهداشتي) دقيقاً به معني حرام يا حلال بودن آن (از لحاظ شرعي) نيست. به اين ترتيب توجه داشته باشيد که در اينجا به اين سوال پاسخ نمي دهيم که رابطه جنسي هنگام قاعدگي حلال يا حرام است بلکه صرفاً اثرات آن بر سلامت انسان را بررسي ميکنيم.


 


 


 


آيا قاعدگي باعث افزايش خطر ابتلا به بيماري هاي مسري عفوني ميشود؟


 


خون محيط مناسبي براي حضور و رشد و انتقال عوامل بيماريزاست. بنابراين درصورت آلودگي يکي از طرفين به يک عامل عفوني ميکروبي يا ويروسي (مثل سوزاک، سيفيليس، کلاميديا و عامل ايدز و ويروس تب خال) امکان انتقال اين عامل به ديگري در زمان قاعدگي افزايش مي يابد. علاوه بر اين قاعدگي ممکن است يکي از عوامل بيرون ريختن تب خال هاي تناسلي در ن باشد.


 


در يک مطالعه در دانشگاه ميشيگان بر اساس مصاحبه هاي انجام شده نشان داده شد که احتمال ابتلا به عفونت هاي کلاميديايي با رابطه جنسي حين قاعدگي ارتباط مستقيم دارد. در مطالعه اي ديگر رابطه جنسي هنگام قاعدگي با افزايش احتمال خطر عفونت و التهاب لگني همراه نبوده است. در هرحال بايد توجه داشت اگر به فرض طرفين رابطه آلوده به عفونت نباشند. رابطه جنسي به خودي خود منجر به مشکل خاصي از اين نظر نمي شود.


 


 


 


رابطه جنسي چه تاثيري بر مدت زما و شدت خونريزي در دوران قاعدگي دارد؟


 


گاهي ممکن است بدليل افزايش انقباضات رحمي ناشي از ارگاسم (و اثر هورمون اکسي توسين) بافت در حال ريزش داخلي رحم سريعتر ريزش کند و قاعدگي زودتر از زمان مورد انتظار پايان يابد. در يک مطالعه در دانشگاهي در آتن در ن نزديک به سن يائسگي، بررسي ها حاکي از افزايش همزماني رابطه جنسي حين قاعدگي با افزايش ميزان زمان و شدت خونريزي رحمي در ن بود.


 


افزايش خونريزي از علائمي است که ممکن است افراد بدين خاطر تشويق به برداشتن رحم در دوران نزديک به يائسگي شوند. بعبارت ديگر احتمال داده شد که افرادي که حين قاعدگي اقدام به نزديکي نميکنند کمتر تحت عمل هيسترکتومي يا برداشتن رحم قرار ميگيرند.


 


در يک مطالعه ديگر بر روي 498 زن نازا آندومتريوز با احتمال داشتن رابطه جنسي حين قاعدگي رابطه مستقيم داشت. نظر بر اين است که هيجانات جنسي و ارگاسم بعنوان يک فعاليت حرکتي ميتواند به کاهش دردهاي رحمي حين قاعدگي نيز کمک کند و به اصطلاح اثر سودمندي داشته باشد.


 


 


 


آيا در زمان قاعدگي نياز به استفاده از مواد ضدبارداري وجود دارد؟


 


با توجه به اينکه احتمال بارداري در زمان قاعدگي نزديک به صفر است زوج ها ميتوانند بدون نگراني از بابت بارداري ناخواسته اقدام به رابطه جنسي کنند و از اين لحاظ نيازي به ضدبارداري مناسب نيست.


 


 


 


آيا مردم بطور معمول هنگام قاعدگي اقدام به رابطه جنسي ميکنند؟


 


بررسي ها نشان داده است که اقدام به رابطه جنسي حين قاعدگي چندان شايع نيست. احتمالاً پس زمينه هاي مذهبي، سنتي و فرهنگي مهمترين عوامل چنين ممانعتي بوده اند. برعکس مصرف الکل و ماريجوآنا، تشويق جفت به رابطه جنسي و افزايش ميل جنسي حين قاعدگي از عوامل مهم منجر به رابطه جنسي حين قاعدگي بوده اند. نبود دانش و مهارتهاي جنسي کافي براي ء زوج بدون دخول ممکن است يکي از عوامل مهم بروز تنش هاي جنسي در يک رابطه عاطفي- جنسي نه چندان مستحکم در يک زوج و نتايج مربوط به آن (چون روابط جنسي غيررسمي با جفت ديگر) شود.


منبع: تريبون آزاد - مشاوره آزاد جنسي و شويي - رابطه جنسي حين قاعدگي


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : جنسي ,قاعدگي ,رابطه ,افزايش ,احتمال ,عوامل ,رابطه جنسي ,هنگام قاعدگي ,زمان قاعدگي ,قاعدگي رابطه ,قاعدگي اقدام ,جنسي هنگام قاعدگي
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دست نوشته های روغن دار ماين جهان گستر اهورا... کتاب جامع آزمون صلاحیت بالینی وبلاگ آزادی soukoku lovers liebespuppen doll marketing